PROJEKTI

PROJEKT 1 2021-

Popolna prenova starejše hiše. Naročnika sta želela črno – belo paleto barv in čiste linije.

PROJEKT 2 2020-

Naročnika sta želela okolico novo zgrajene hiše urediti tako, da je en del podaljšek dnevne sobe, torej uporabna terasa, drugi del pa ne namenjen otroški igri. Ker ima parcela precejšnjo višinsko razliko med pritličjem in spodnjo točko terena, sem terasi fizično ločila v dva dela, povezala pa s stopnicami.

PROJEKT 3 2020-2021

Naročnica je kupila starejšo hišo, ki pa ji je želela dati osebno noto in jo prilagoditi svoji družini.

PROJEKT 4 2021-2021

Naročnika sta kupila stanovanje v novo zgrajenem bloku. Stanovanje v osnovi ni imelo posrečene razporeditve v skupnih prostorih, zato sta želela, da jima pomagam razporediti pohištvo tako, da bo praktično, uporabno, prilagojeno malčici. Rada imata čiste linije, domačnost.

PROJEKT 5 2017-2019

Naročnika sta v času, ko smo se spoznali, ravno zaključevala z gradnjo hiše. Prosila sta me, če jima pomagam pri izbiri notranje opreme in če jima uredim okolico hiše.

PROJEKT 6 2021-2021

Planinsko društvo Prebold me je prosilo, če jim lahko pomagam pri ideji, kako naj osvežijo prostore, ki jih uporabljajo na koči pod Reško planino.

PROJEKT 7 2021-

Naročnica je k starejši hiši naredila prizidek. Želja po visokem stropu in odprti zasnovi je vodila v razporeditev, ki je vidna. Uporabljena je monokromatska paleta barv, izgled je domačen.

PROJEKT 8 2020-2020

Naročnica je želela svetovanje le za skupni prostor. Kombinacija temno sive, skoraj črne in lesa, z dodatkom živahnih barv ustvari mističen in hkrati topel ambient.