POLITIKA PIŠKOTKOV

Ta pravilnik o piškotkih (“Pravilnik”) opisuje, kaj so piškotki in kako jih spletni uporabnik (“spletni operater”, “mi”, “nas” ali “naš”) uporablja na spletnem mestu in-out.si in vseh njegovih izdelkih ali storitvah ( skupaj “spletna stran” ali “storitve”).

Preberite ta pravilnik, da boste lahko razumeli, katere vrste piškotkov uporabljamo, podatke, ki jih zbiramo s piškotki in kako se te informacije uporabljajo. Prav tako opisuje izbire, ki so vam na voljo glede sprejemanja ali zavrnitve uporabe piškotkov. Za dodatne informacije o tem, kako uporabljamo, hranimo in hranimo vaše osebne podatke, glejte naš pravilnik o zasebnosti.

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhni kosi podatkov, shranjeni v besedilnih datotekah, ki se shranijo v računalnik ali druge naprave, ko se spletna mesta naložijo v brskalnik. Na splošno se uporabljajo za spomin na vas in vaše želje, bodisi za en sam obisk (prek »piškotka seje«) bodisi za večkratne ponovne obiske (z uporabo »trdovratnega piškotka«).

Sejni piškotki so začasni piškotki, ki se uporabljajo med obiskom spletnega mesta in iztečejo, ko zaprete spletni brskalnik.

Obstojni piškotki se uporabljajo za zapomnitev vaših nastavitev na našem spletnem mestu in ostanejo na namizju ali mobilni napravi, tudi ko zaprete brskalnik ali znova zaženete računalnik. Zagotavljajo vam dosledno in učinkovito izkušnjo, ko obiščete našo spletno stran ali uporabljate naše storitve.

Piškotke lahko nastavi spletna stran (“piškotki prve strani”) ali tretje osebe, na primer tiste, ki na spletnem mestu strežejo vsebino ali zagotavljajo oglaševalske ali analitične storitve (“piškotki tretjih oseb”). Te tretje osebe vas lahko prepoznajo, ko obiščete našo spletno stran in tudi, ko obiščete določena druga spletna mesta.

Kakšne vrste piškotkov uporabljamo?

– Nujni piškotki

Potrebni piškotki nam omogočajo, da vam ponudimo najboljšo možno izkušnjo pri dostopu in krmarjenju po naši spletni strani in uporabi njenih funkcij. Ti piškotki nam na primer sporočajo, da ste ustvarili račun in se prijavili v ta račun, da dostopate do vsebine.

– piškotki funkcionalnosti

Piškotki funkcionalnosti nam omogočajo, da upravljamo spletno mesto in naše storitve v skladu z vašimi odločitvami. Na primer, prepoznali bomo vaše uporabniško ime in si zapomnili, kako ste prilagodili spletno mesto in storitve med prihodnjimi obiski.

Kakšne so vaše možnosti piškotkov?

Če vam ideja o piškotkih ali določenih vrstah piškotkov ni všeč, lahko spremenite nastavitve brskalnika, da izbrišete že nastavljene piškotke in ne sprejemate novih piškotkov. Če želite izvedeti več o tem, ali če želite izvedeti več o piškotkih, obiščite internetcookies.org

Upoštevajte pa, da če piškotke izbrišete ali jih ne sprejmete, morda ne boste mogli uporabljati vseh funkcij, ki jih ponujata naša spletna stran in storitve.

Dodatne informacije o uporabi piškotkov:

Kako izklopiti piškotke?

Ne pozabite, da z izbrisom ali blokiranjem piškotkov vse ali nekatere spletne strani, ki jih obiskujete (ali njihove funkcije), ne bodo delovale pravilno ali enako učinkovito.

Povezave z navodili za onemogočanje sprejema spletnih piškotkov:

Kako izbrisati vse piškotke?

V vsakem brskalniku je možnost pobrisa zgodovine brskanja. S pobrisom se odstranijo tudi piškotki.

Spremembe in dopolnitve

Pridržujemo si pravico, da kadar koli spremenimo to politiko v zvezi s spletno stranjo ali storitvami, ki velja od objave posodobljene različice tega pravilnika na spletnem mestu. Ko bomo to storili, bomo na dnu te strani pregledali posodobljen datum. Nadaljnja uporaba spletnega mesta po takih spremembah pomeni vaše soglasje za takšne spremembe.

Sprejem te politike

Priznavate, da ste prebrali to politiko in se strinjate z vsemi njenimi pogoji. Z uporabo spletnega mesta ali njegovih storitev se strinjate, da vas ta politika zavezuje. Če se ne strinjate, da boste spoštovali pogoje tega pravilnika, niste pooblaščeni za uporabo ali dostop do spletnega mesta in njegovih storitev.

Pišite nam

Če nas želite kontaktirati, če želite izvedeti več o tej politiki ali se želite obrniti na nas glede kakršne koli zadeve v zvezi z našo uporabo piškotkov, lahko to storite tako da nam pošljete sporočilo na naš email: aleksandra@in-out.si

Ta dokument je bil nazadnje posodobljen 04. april 2022